Wojtek B. Napisano 12 Grudnia 2009 Share Napisano 12 Grudnia 2009 Witam. Kolejna figurka skończona, warsztat znajdziecie tu; viewtopic.php?t=17258 Muszę powiedzieć, że dawno nie miałem takiej figurki do której miałem tyle pomysłów a wyszło w końcu w zimowym klimacie; Zapraszam do komentowania. Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 12 Grudnia 2009 Share Napisano 12 Grudnia 2009 Wygląda na wojowniczkę, która woli łby mężczyznom ścinać niż ich na pokuszenie wodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 12 Grudnia 2009 Share Napisano 12 Grudnia 2009 miło zobaczyć figurkę w galerii Twoja wizja jest nietuzinkowa, naga kobieta w śniegowej scenerii, efekt końcowy mi się podoba Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badger Napisano 12 Grudnia 2009 Share Napisano 12 Grudnia 2009 Zasadniczo mnie się jako całość podoba. Można się wielu rzeczy przyczepić - ale ogólnie fajna. Jakbyś zdjęcia jeszcze poprawił, a przynajmniej wykadrował byłoby luksus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadz Napisano 12 Grudnia 2009 Share Napisano 12 Grudnia 2009 Dla mnie jest to bardziej sukkub wojowniczka walcząca w wojnie krwi w najzimniejszym piekle Canii znanym z planescape torment bardzo by tam pasowała. Ogólnie wyszła fajnie i te kobiece kształty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 14 Grudnia 2009 Share Napisano 14 Grudnia 2009 Jak postać z filmu Avatar Nawet fajnie wyszła na śniegu. Ten zielony jakiś taki mało zmrożony coś jakoś tak.A może tylko tak się wydaje. W końcu nie widziałem zamarzniętej "zielonki" na żywo Fajna, klimatyczna figurka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi