kubisz Napisano 12 Grudnia 2009 Share Napisano 12 Grudnia 2009 M1025 HMMWV Armament Carrier z ćwiczeń "Iron Star" z 1994 r. Pojazd zbudowany głównie z elementów Academy, jedynie obrotnica z Tamiyi. Motocykl również z Tamiyi, stelaż ze skraczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 12 Grudnia 2009 Share Napisano 12 Grudnia 2009 Fajny...Zwłaszcza podoba mi się wykonanie motocykla, tym bardziej że widziałem go "w realu". Jestem pod wrażeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 12 Grudnia 2009 Share Napisano 12 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 12 Grudnia 2009 Share Napisano 12 Grudnia 2009 Co tu dużo mówić. Moją opinię pewnie znasz Kogucik też ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 13 Grudnia 2009 Share Napisano 13 Grudnia 2009 Kolejny super humvee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi