ralf Napisano 12 Grudnia 2009 Share Napisano 12 Grudnia 2009 Witam jest to zestaw Mastercraftu troszkę zwaloryzowany przeze mnie po remoncie w którym wymieniłem okna WARSZTAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 Grudnia 2009 Share Napisano 12 Grudnia 2009 Miło zerknąć, że korzystałeś z fotki zamieszczonej przeze mnie Powiem tak - za dużo brudu na tym śmiglaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 12 Grudnia 2009 Share Napisano 12 Grudnia 2009 Witam. Po pierwsze za dużo farby, po drugie za duzo brudu, a po trzecie słabe maskowanie przy przejściach kolorów przez co wylał Ci się jeden na drugi. Wiem że w takiej skali to nie łatwe ale jak juz sie na nia zdecydowałeś to trzeba sie troche pomeczyc. Reszta nie jest źle, dobrze że oszklenie wymieniłeś. Pozdrawiam. Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1323 Napisano 13 Grudnia 2009 Share Napisano 13 Grudnia 2009 jestem początkujący modelarz, wiec moze mi nie wypada tak bardzo krytykowac, ale jednak... dwa grosze sam robie obecnie plemniczka w barwach policji i powiem Ci, że skoro wnętrze masz otwarte, to wypadałoby ciut wiecej niz standard tamw staqwić, bo to co dał mastercraft...hmmm wiele pozostawia do życzenia. Co do stanu wizualnego na zewnątrz - faktycznie wygląda "troszkę za brudno" a dokładniej tak jakby miał stojankę z dwa metry pod poziomem bagienka chyba kolega pancerniak mam nadzieję, że nikogo tym nie zeźliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liteonit1 Napisano 14 Grudnia 2009 Share Napisano 14 Grudnia 2009 Ja się dopatrzyłem jeszcze krzywo przyklejonych drzwi przednich po lewej stronie. Co do całości to już wspomniane... za dużo brudu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 14 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2009 a mi się właśnie taki brudasek podoba drzwi są przyklejone zgodnie z zawiasami co do wnętrza to miała to być odskocznia miedzy Ju-52 a DC-3 więc się nie rozkręcałem ale i tak troszke zwaloryzowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1323 Napisano 16 Grudnia 2009 Share Napisano 16 Grudnia 2009 a mi się właśnie taki brudasek podoba / no i dobrze, modelarstwo po pierwsze powinno sprawiać nam radochę, a dopiero na drugim miejscu - oglądającym podtrzymuję moje zdanie o "obłoceniu" tego plemniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi