kubamich1 Napisano 26 Grudnia 2006 Share Napisano 26 Grudnia 2006 Oprócz sklejania modeli trucków w skali 1/24 kolekcjonuję modele w skali 1/87. Są to modele firm : Herpa , Albedo , AWM.Jest też kilka z Wikinga i Roco,jeden jest Roskopf.Sporą część kolekcji przerobiłem malując na jeden kolor-tworząc coś w rodzaju firmy transportowej,kilka samochodów poddałem tuningowi jak chociażby Scania która jest na fotkach.Oto fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 26 Grudnia 2006 Share Napisano 26 Grudnia 2006 Wow piękne. A ile warte :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TiroManiaK Napisano 26 Grudnia 2006 Share Napisano 26 Grudnia 2006 Normalnie szczęka mi opadła jak zobaczyłem te zdjęcia.... Ile zbierasz te modele???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 26 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2006 Modele 1/87 zbieram od 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 26 Grudnia 2006 Share Napisano 26 Grudnia 2006 co prawda to nie moja działka ale aż miło popatrzeć na taką kolekcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 27 Grudnia 2006 Share Napisano 27 Grudnia 2006 normalnie zamordowałeś mnie bez kitu czerep odpada taka ilość i jeszcze takie superanckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 27 Grudnia 2006 Share Napisano 27 Grudnia 2006 Powiem krótko - piękna kolekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 27 Grudnia 2006 Share Napisano 27 Grudnia 2006 Tak jak Tornado ale dodam jeszcze jedno: OGROMNA!! NA Wadze Cięzkiej sa kolesie, którzy zbieraja 1/87 ale ich kolekcja to moze 20 sztku, a tu... Ile tego będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 27 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2006 Ostatnio nie liczyłem ale około setki to spokojnie,dzisiaj zakupiłem np.Axora w malowaniu K.Polak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek4 Napisano 28 Grudnia 2006 Share Napisano 28 Grudnia 2006 duża i piękna kolekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb@ Napisano 16 Marca 2007 Share Napisano 16 Marca 2007 WoW!!! Fajne to zdjęcie z dziewczyna :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 16 Marca 2007 Share Napisano 16 Marca 2007 No ładna kolekcja, Kuba szkoda ,że nie w skali 1:24 lub 1:25 naprawde szkoda, ale jak to mówią to dobre to i to co masz !!!!! prawda !!!!!! pozdrowionka Wojtek T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 16 Marca 2007 Share Napisano 16 Marca 2007 Imponujące około 1 model na miesiąc. Super kolekcja tylko za 20 lat nie będziesz miał w domu nic oprócz modeli Podziwiam tym bardziej że interesuje mnie pancerka. BRAVO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi