Pafica Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 Model przerobiony z zestawu UM`u StuH 44/2. Bardzo fajnie się składa, bez większych błędów. Babol to wewnętrzna strona kół-płaskie jak deska. Z własnej inwecji to wyciąłem i otwarłem mu właz. Malowanie trcohę SF, wykonane aerkiem, humbrolami, brudzenie pigmentem Miga (jedna sztuka) i pastelami (sztuk dwie) Nie jest to może nic specjalnego, ale ta pchełka fajnie przezntuje się na półce. I wreszcie jakiś skończony Zestaw generalnie godny polecenia. Gigant to nie jest: Za wszelkie porady i krytykę wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 ON JEST LEPSZY NIŻ MÓJ W 35!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 Kapitalny! Świetne zacieki, mocne i wyraźne, ale w skali! Dorobisz jeszcze antenę? Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 19 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2009 Fakt, zapomniałem. Dorobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 Wszystko fajnie ale ta kalka,trochę widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 Na niemieckich to ja się za bardzo nie znam ale co to za dziura pod jarzmem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 Fajny panzerek. Trochę dziwnie wygląda ten czerwonawy (miniowy?) kawałek kółka z prawej strony. Widzę, że aero daje +10 do wszystkich skilli ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowogro Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 + 10 do skilli i o 35% zmniejsza obrażenia spowodowane komentarzami ;) Pafica, fajny maluch. Ok sklejony, ekrany umożliwiają schowanie gąsek, które są ciężkie w obróbce - wiem. Podoba mi się dobór koloru podstawowego i zielonego, no i miniowa lufa jest też ładnym akcentem i wpada w ogólny ton pojazdu. Ostre przejścia między kamuflażem udały Ci się bardzo ładnie, jeśli chodzi o moje widzimisie - to szkoda że nie dałeś bardziej pofalowanych tych linii. Ładnie układają się zacieki na tych bocznych powierzchniach hetzera - ale w tym jednym kolorze jest to ciut monotonne. Widać nieobrobione zacieki z washu przy jarzmie. Błoto na kołach jest ok w kolorze, ale te ostatnie dotknięcie jasnym pigmentem - jak dla mnie trochę nie pasuje. Z lewej strony pojazdu ładnie Ci wyszły zacieki na kołach, z prawej natomiast ładnie wyszło odejscie suchego błota w jednym miejscu - fajny efekt. Kalka odstaje - widać obwódkę filmu... Kurcze, bardzo fajny szkrab Ci wyszedł! Siedzi u mnie taki na warsztacie, ale jest dogłębnie modernizowany i scratchowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass. Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 wooow, fajnie brudzony maluszek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi