marek d Napisano 17 Lutego 2010 Autor Share Napisano 17 Lutego 2010 W kilku miejscach są ślady po taśmie-klej. Jak to usunąć? Nie chcę uszkodzić powłoki.Spirytus salicylowy, taki z apteki - pomógł w usunięciu, ale powłoka musiała być jeszcze raz przemalowana. Letnia woda z dodatkiem płynu do naczyń załatwiła sprawę. Z spirytusami ma złe doświadczenia. Chciałem zmyć klej po maskach na owiewce, skończyło się nowym maskowaniem i malowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 18 Lutego 2010 Autor Share Napisano 18 Lutego 2010 Kucykowi urosły...zęby z igieł: ...i wstał na nogi: Zrobiłem wszystko by stracić to piękne lustro. To ma być maszyna bojowa, a nie z zlotu miłośników Mustangów. To już ostatnie fotki, następne spotkanie w galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 6 Marca 2010 Autor Share Napisano 6 Marca 2010 Kucyk skończony. Zapraszam do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi