Leszek.Sz. Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 Spróbuj CLEANLUX, bierze wszystko akryle , olejne i jest tani. Parę złotych za 500ml. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalg78 Napisano 4 Marca 2010 Autor Share Napisano 4 Marca 2010 Pomalowałem górę: I teraz mam dylemat czy ten kolor średnio niebieski nie powinien być bardziej szary. Patrząc na zdjęcia wydaje mi się, że tak. Nie chciałbym ponownie przemalowywać tego koloru bo czuje, że mogę tylko pogorszyć efekt. Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalg78 Napisano 4 Marca 2010 Autor Share Napisano 4 Marca 2010 Prysnołem całość Pactrą 36270 (jasny szary) i teraz wg mnie kolory wyglądają znacznie lepiej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalg78 Napisano 15 Marca 2010 Autor Share Napisano 15 Marca 2010 Postępy: Teraz trwa walka z kalkami. Mam zestaw Begemota i ilość drobnych kaleczek przeraża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 Ale jaki kozacki Flanker będzie Czekam na koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalg78 Napisano 10 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2010 Ufff, model ukończony. Link do galerii TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 Wyśmienity, ale daj do galeri fotki bo moderacja się może przyczepić odnośnie linkowania poza modelwork. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi