P@wel Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Witam. Udało mi się wreszcie skończyć Boeinga. Było trochę problemów z farbą co można dostrzec na fotce drugiej (piękny odcisk w tylnej części kadłuba, na warstwie białej Gunze, która schła tydzień... ), problemy z kalkami wynikające raczej z mojej nieostrożności i krawędź natarcia (fotka pierwsza). Mimo to jestem zadowolony z modelu. Jest to mój pierwszy "pasażer" którego relacja z budowy jest tu >> klik Oryginał: I mój "ulepek": Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jędrek Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 całkiem fajny ten "pierwszy pasażer", mogłeś spróbować powalczyć jeszcze z pomalowaniem kalek na ogonie, troszkę za ciemny wydaje mi się też spód i silniki ale i tak mi się podoba Jędrek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liteonit1 Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Myślę że całkiem zgrabnie wyszedł, ale mam "ale" mianowicie chodzi o czarny pierścień na nosie. Jest pomalowany niestarannie. Nie używałeś w tym przypadku taśmy maskującej?. Ogólnie ładnie wyszedł. Sam mam zamiar zrobić jakiegoś małego pasażera i niesądzę że mi by tak wyszedł jak twój. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P@wel Posted December 21, 2009 Author Share Posted December 21, 2009 Myślę że całkiem zgrabnie wyszedł, ale mam "ale" mianowicie chodzi o czarny pierścień na nosie. Jest pomalowany niestarannie. Nie używałeś w tym przypadku taśmy maskującej? No, mogłem się trochę bardziej przyłożyć . Malowałem go przy pomocy wykałaczki i czarnego humbrola. Taśmy nie używałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts