P@wel Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 Witam. Udało mi się wreszcie skończyć Boeinga. Było trochę problemów z farbą co można dostrzec na fotce drugiej (piękny odcisk w tylnej części kadłuba, na warstwie białej Gunze, która schła tydzień... ), problemy z kalkami wynikające raczej z mojej nieostrożności i krawędź natarcia (fotka pierwsza). Mimo to jestem zadowolony z modelu. Jest to mój pierwszy "pasażer" którego relacja z budowy jest tu >> klik Oryginał: I mój "ulepek": Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 całkiem fajny ten "pierwszy pasażer", mogłeś spróbować powalczyć jeszcze z pomalowaniem kalek na ogonie, troszkę za ciemny wydaje mi się też spód i silniki ale i tak mi się podoba Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liteonit1 Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 Myślę że całkiem zgrabnie wyszedł, ale mam "ale" mianowicie chodzi o czarny pierścień na nosie. Jest pomalowany niestarannie. Nie używałeś w tym przypadku taśmy maskującej?. Ogólnie ładnie wyszedł. Sam mam zamiar zrobić jakiegoś małego pasażera i niesądzę że mi by tak wyszedł jak twój. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 21 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2009 Myślę że całkiem zgrabnie wyszedł, ale mam "ale" mianowicie chodzi o czarny pierścień na nosie. Jest pomalowany niestarannie. Nie używałeś w tym przypadku taśmy maskującej? No, mogłem się trochę bardziej przyłożyć . Malowałem go przy pomocy wykałaczki i czarnego humbrola. Taśmy nie używałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi