P@wel Napisano 20 Grudnia 2009 Napisano 20 Grudnia 2009 Witam. Udało mi się wreszcie skończyć Boeinga. Było trochę problemów z farbą co można dostrzec na fotce drugiej (piękny odcisk w tylnej części kadłuba, na warstwie białej Gunze, która schła tydzień... ), problemy z kalkami wynikające raczej z mojej nieostrożności i krawędź natarcia (fotka pierwsza). Mimo to jestem zadowolony z modelu. Jest to mój pierwszy "pasażer" którego relacja z budowy jest tu >> klik Oryginał: I mój "ulepek": Cytuj
Jędrek Napisano 20 Grudnia 2009 Napisano 20 Grudnia 2009 całkiem fajny ten "pierwszy pasażer", mogłeś spróbować powalczyć jeszcze z pomalowaniem kalek na ogonie, troszkę za ciemny wydaje mi się też spód i silniki ale i tak mi się podoba Jędrek Cytuj
Liteonit1 Napisano 21 Grudnia 2009 Napisano 21 Grudnia 2009 Myślę że całkiem zgrabnie wyszedł, ale mam "ale" mianowicie chodzi o czarny pierścień na nosie. Jest pomalowany niestarannie. Nie używałeś w tym przypadku taśmy maskującej?. Ogólnie ładnie wyszedł. Sam mam zamiar zrobić jakiegoś małego pasażera i niesądzę że mi by tak wyszedł jak twój. Pozdrawiam Cytuj
P@wel Napisano 21 Grudnia 2009 Autor Napisano 21 Grudnia 2009 Myślę że całkiem zgrabnie wyszedł, ale mam "ale" mianowicie chodzi o czarny pierścień na nosie. Jest pomalowany niestarannie. Nie używałeś w tym przypadku taśmy maskującej? No, mogłem się trochę bardziej przyłożyć . Malowałem go przy pomocy wykałaczki i czarnego humbrola. Taśmy nie używałem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi