Michał94 Napisano 6 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2007 Dzięki ci, znalazłem tam wszystko, ale i tak prosze o więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 6 Stycznia 2007 Share Napisano 6 Stycznia 2007 Dzięki ci, znalazłem tam wszystko, ale i tak prosze o więcej. www.google.com albo http://www.aircraftresourcecenter.com/walk.htm! Szukajcie a znajadziecie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 6 Stycznia 2007 Share Napisano 6 Stycznia 2007 Proszę Cię bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał94 Napisano 7 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2007 Do tego samolotu chce sobie kupić jeszcze te figurki http://www.modele.oh.pl/i/p/14859.jpg , chciałbym się was zapytać, czy te mogą być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał94 Napisano 7 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2007 Mam pytanko, jak zrobić kolektory wydechowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 7 Stycznia 2007 Share Napisano 7 Stycznia 2007 Igły do strzykawek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał94 Napisano 7 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2007 No to by mósiała być naprawde gruba igła, a poza tym chyba nie ma igły o średnicy 1mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 7 Stycznia 2007 Share Napisano 7 Stycznia 2007 Sa nawet duzo grubsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał94 Napisano 7 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2007 O to przepraszam, tylko czy je się tak łatwo da wygiąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 7 Stycznia 2007 Share Napisano 7 Stycznia 2007 Musisz sprobowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał94 Napisano 8 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2007 Tata powiedział że one się szybciej złamią niż wygną ale tak pomyślałem i okazało się że świetnym materiałem na to są zwykłe cienkie przewody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reiden Napisano 8 Stycznia 2007 Share Napisano 8 Stycznia 2007 No cóż, mi się jednak szybciej wyginały niż łamały igły a robiłem z nich różne dziwne rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał94 Napisano 8 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2007 Zrezygnowałem z robienia odsłoniętego silnika, jest tam tak mało miejsca, że klej ledwo się mieści a jak zacząłem dopasowywać kolektor to myślałem ze wybuchnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi