dp Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 Witam, mam pytanie do znawców tematu Mig 21. Jaką wersję przedstawi ten model: http://lh5.ggpht.com/_h_mv1mHQZBE/Sy_eNk475JI/AAAAAAAAADE/3x7aUAd6MBg/Premiati%20MM%202009%20%2897%29.jpg Jaka firma robi kalki do tego malowania ? I co trzeba poprawić w modelu Academy, aby zrobić ten model ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 To MIG-21MF z 10 elt z Łasku. Kalkomania do niego znajduje się w książeczce "Top Shots" wydanej przez KAGERO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 22 Grudnia 2009 Share Napisano 22 Grudnia 2009 I co trzeba poprawić w modelu Academy, aby zrobić ten model ? Na pewno poprawić to czego nie zrobił autor modelu. Zrobić od podstaw/kupić żywiczny garb. Ten z zestawu bliżej ma do garbu Bis-a, niż MF-a Btw. Tam w Łasku umieli malować szybkie, te szare i złoty zawsze mi się podobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dp Napisano 22 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2009 Dzięki za podpowiedzi. Wiedziałem, że "garb" jest nieprawidłowy, tylko nie wiedziałem, w której wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi