koksik750 Napisano 28 Grudnia 2009 Napisano 28 Grudnia 2009 (edytowane) Razem z kolegą Wuen, postanowiliśmy zrobić wspólną relację z budowy Lamborghini Gallardo. Tytułowym "Good" będzie Wuen i jego Gallardo Polizia, a "Bad" będę Ja z moim street Gallardo. Koniec smętów, pora na jakieś foto. Ja użyję modelu Gallardo w wersji SE: Oraz dodatków w postaci 20" felg Rays VR G2 oraz zestawu fototrawionego Crazy Modelers i stickersów: Edytowane 28 Grudnia 2009 przez Gość Cytuj
wuen Napisano 28 Grudnia 2009 Napisano 28 Grudnia 2009 Mój zestaw: elementy policyjne - radiostacja, "koguty", "lizak"... dodatki - blaszki i flock Cytuj
Bilonzo Napisano 28 Grudnia 2009 Napisano 28 Grudnia 2009 No, Panowie ciekawa relacja się zapowiada. Będę tu często zaglądał. Powodzenia . Pozdrawiam Cytuj
spoxx2006 Napisano 28 Grudnia 2009 Napisano 28 Grudnia 2009 Będzie się działo, oj będzie się działo coś czuję . Będę tu często zaglądał by was podglądać i się uczyć . za pomysł takiej relacji. Cytuj
Mors Napisano 28 Grudnia 2009 Napisano 28 Grudnia 2009 Bardzo ciekawy pomysł Czekam na postępy Polizia wiadomo w jakim kolorze, a "Bad" w jakiej kolorystyce ?? Pozdrawiam Mors Cytuj
koksik750 Napisano 28 Grudnia 2009 Autor Napisano 28 Grudnia 2009 Bardzo ciekawy pomysł Czekam na postępy Polizia wiadomo w jakim kolorze, a "Bad" w jakiej kolorystyce ?? Pozdrawiam Mors Tajemnica Cytuj
przemekgksw3 Napisano 5 Stycznia 2010 Napisano 5 Stycznia 2010 Bardzo ciekawy projekt się szykuje, fajnie będzie zobaczyć skończone modele.Interesuje mnie gdzie kupiłeś te stickery, czy w którymś z polskich sklepów można je kupić? Cytuj
wuen Napisano 5 Stycznia 2010 Napisano 5 Stycznia 2010 Bardzo ciekawy projekt się szykuje, fajnie będzie zobaczyć skończone modele.Interesuje mnie gdzie kupiłeś te stickery, czy w którymś z polskich sklepów można je kupić? Koksik nie mieszka w Polsce więc na pewno nie zaopatrywał się w naszych sklepach. Ja większość swoich zakupów robię w sklepie www.hobbyeasy.com i tam też kupiłem taki sam zestaw stickersów - nie pokazałem bo o nich zapomniałem... Cytuj
siczus Napisano 5 Stycznia 2010 Napisano 5 Stycznia 2010 Zapowiada się weseło ;) Czyżby zapowiedź projektu grupowego 'Gumball 3000' ? ;P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi