koksik750 Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 (edytowane) Razem z kolegą Wuen, postanowiliśmy zrobić wspólną relację z budowy Lamborghini Gallardo. Tytułowym "Good" będzie Wuen i jego Gallardo Polizia, a "Bad" będę Ja z moim street Gallardo. Koniec smętów, pora na jakieś foto. Ja użyję modelu Gallardo w wersji SE: Oraz dodatków w postaci 20" felg Rays VR G2 oraz zestawu fototrawionego Crazy Modelers i stickersów: Edytowane 28 Grudnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 Mój zestaw: elementy policyjne - radiostacja, "koguty", "lizak"... dodatki - blaszki i flock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 No, Panowie ciekawa relacja się zapowiada. Będę tu często zaglądał. Powodzenia . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoxx2006 Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 Będzie się działo, oj będzie się działo coś czuję . Będę tu często zaglądał by was podglądać i się uczyć . za pomysł takiej relacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 Bardzo ciekawy pomysł Czekam na postępy Polizia wiadomo w jakim kolorze, a "Bad" w jakiej kolorystyce ?? Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 28 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2009 Bardzo ciekawy pomysł Czekam na postępy Polizia wiadomo w jakim kolorze, a "Bad" w jakiej kolorystyce ?? Pozdrawiam Mors Tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik Napisano 2 Stycznia 2010 Share Napisano 2 Stycznia 2010 No Waldek spore wyzwanie przed Tobą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 5 Stycznia 2010 Share Napisano 5 Stycznia 2010 Bardzo ciekawy projekt się szykuje, fajnie będzie zobaczyć skończone modele.Interesuje mnie gdzie kupiłeś te stickery, czy w którymś z polskich sklepów można je kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 5 Stycznia 2010 Share Napisano 5 Stycznia 2010 Bardzo ciekawy projekt się szykuje, fajnie będzie zobaczyć skończone modele.Interesuje mnie gdzie kupiłeś te stickery, czy w którymś z polskich sklepów można je kupić? Koksik nie mieszka w Polsce więc na pewno nie zaopatrywał się w naszych sklepach. Ja większość swoich zakupów robię w sklepie www.hobbyeasy.com i tam też kupiłem taki sam zestaw stickersów - nie pokazałem bo o nich zapomniałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siczus Napisano 5 Stycznia 2010 Share Napisano 5 Stycznia 2010 Zapowiada się weseło ;) Czyżby zapowiedź projektu grupowego 'Gumball 3000' ? ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi