Jump to content

Toyota Celica Tamiya

Skylin3
 Share

Recommended Posts

Witam! Kolejny model skończony, założenie było proste. Model ćwiczebny bez żadnych grubszych modów. Prezent od sioastry na 18nastkę.. jej się podoba. Doszło nowe koło coś w deseń seryjnego jednak ciut wieksze, oponka, i maaax gleba ;] prawie szura po podłodze.. czas pracy to jakiś miesiąć.

ux403nuu07aujpsi8.jpg

9gzy1f9pf5j3tkffha6m_thumb.jpgq9361uxocihu53hst0j_thumb.jpgu03367mrdy0cnk4wwnr5_thumb.jpgjtcx2vt4ic4o9byxq9k_thumb.jpg

jg2z1zerh18a8a0g558l_thumb.jpgv80htc85x2xbqgt7mg4_thumb.jpgece7xeh0v532fgbva4j8_thumb.jpgjdh4eptzz4f39iqkdcb5_thumb.jpg

p90j0h0penzxha734s3_thumb.jpg2l2qg9knn6hm2j2j6r0_thumb.jpgb8h38gpujx1tjcicff1b_thumb.jpgnn62y2ynsdixnmlquol_thumb.jpg

im2fkkl85x6rzbmknkkd_thumb.jpgpxu85knwqcv66uwvsoag_thumb.jpghro8vbesz2ay7ap61_thumb.jpg2b9m9otx3gjn84am6hm1_thumb.jpg

enjoy!

Całkiem ładny model. Podoba mi się wykonanie mimo kilku błędów. Wiadomo... wszyscy się ciągle uczymy

Uszczelki wokół szyb trochę nierówne nad drzwiami od kierowcy.

Przednie klosze trochę odstają - mogły lepiej siąść.

Podobają mi się linie podziału - bardzo ładnie zrobione i nie są szerokie. Pogłębiałeś je?

Podoba mi się kolor i felgi. Lakier dobrze położony

Nie podoba mi się podłoga... jakiś tak... za bardzo styrana - wygląda jak niedomalowana. Układ wydechowy mogłeś trochę przepalić i zwashować.

Przydałby się jakieś fotki wnętrza

Gratuluję bardzo ładnego modelu i dobrze zrobionego Oby takich więcej na forum

Pozdrawiam

Mors

Mi ta gleba nie za bardzo odpowiada (jakieś 1-2mm za nisko) ale to kwestia gustu.

Jak mam się "czepiać" szczegółów to przełóż opony bo są w odwrotnym kierunku