Skylin3 Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 Witam! Kolejny model skończony, założenie było proste. Model ćwiczebny bez żadnych grubszych modów. Prezent od sioastry na 18nastkę.. jej się podoba. Doszło nowe koło coś w deseń seryjnego jednak ciut wieksze, oponka, i maaax gleba ;] prawie szura po podłodze.. czas pracy to jakiś miesiąć. enjoy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 Całkiem ładny model. Podoba mi się wykonanie mimo kilku błędów. Wiadomo... wszyscy się ciągle uczymy Uszczelki wokół szyb trochę nierówne nad drzwiami od kierowcy. Przednie klosze trochę odstają - mogły lepiej siąść. Podobają mi się linie podziału - bardzo ładnie zrobione i nie są szerokie. Pogłębiałeś je? Podoba mi się kolor i felgi. Lakier dobrze położony Nie podoba mi się podłoga... jakiś tak... za bardzo styrana - wygląda jak niedomalowana. Układ wydechowy mogłeś trochę przepalić i zwashować. Przydałby się jakieś fotki wnętrza Gratuluję bardzo ładnego modelu i dobrze zrobionego Oby takich więcej na forum Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 Mi ta gleba nie za bardzo odpowiada (jakieś 1-2mm za nisko) ale to kwestia gustu. Jak mam się "czepiać" szczegółów to przełóż opony bo są w odwrotnym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi