stakor1 Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 (edited) Witam, Na warsztacie mam obecnie model AH-64 1/72 firmy ACADEMY. Postanowiłem użyć do tego blaszek PARTa oraz żywiczne silniki z CMK. dodatkowo postanowiłem sobie odsłonić boczny (lewy) panel elektroniki. A to pierwsze zdjęcia: Boczny panel po wycięciu i wstawieniu scianek zrobionych z karty telefonicznej: I instalacji bebchów, które zrobiłem z ramki modelu. Chyba trochę za grube druciki zastosowałem... A to panele zrobione z PARTA, kawałków plastiku, igły. fotele: Edited December 29, 2009 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Focus Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Fajnie tez kiedys chciałem złozyć ten model . Cześci Parta a zawłaszacza wyloty od silnika maja błędy, jeżeli to Ci nie przeszkadza to moźesz śmiało kleć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stakor1 Posted December 29, 2009 Author Share Posted December 29, 2009 A no w ogóle ten part to ni przypiął czasem. To jedna z jego pierwszych blaszek ;) Ale w wylocie się nie dopatrzyłem jeszcze błędu - pewnie wyjdzie w praniu. Dzięki za info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stakor1 Posted January 15, 2010 Author Share Posted January 15, 2010 Powoli dalej... Pan miał fajny hełm więc przy pomocy silikonu i distalu skopiowałem panu ten hełm. Potem wiertła, szlifierka, trochę drutów, folii aluminiowej... ...i dwa hełmy są tam gdzie miały być. Dodałem jeszcze czujniki położenia hełmu i wentylacje. Teraz tylko 'szybka' rozdzielająca pilota od działonowego i to chyba na tyle z wnętrza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts