stakor1 Napisano 29 Grudnia 2009 Napisano 29 Grudnia 2009 (edytowane) Witam, Na warsztacie mam obecnie model AH-64 1/72 firmy ACADEMY. Postanowiłem użyć do tego blaszek PARTa oraz żywiczne silniki z CMK. dodatkowo postanowiłem sobie odsłonić boczny (lewy) panel elektroniki. A to pierwsze zdjęcia: Boczny panel po wycięciu i wstawieniu scianek zrobionych z karty telefonicznej: I instalacji bebchów, które zrobiłem z ramki modelu. Chyba trochę za grube druciki zastosowałem... A to panele zrobione z PARTA, kawałków plastiku, igły. fotele: Edytowane 29 Grudnia 2009 przez Gość Cytuj
Focus Napisano 29 Grudnia 2009 Napisano 29 Grudnia 2009 Fajnie tez kiedys chciałem złozyć ten model . Cześci Parta a zawłaszacza wyloty od silnika maja błędy, jeżeli to Ci nie przeszkadza to moźesz śmiało kleć. Cytuj
stakor1 Napisano 29 Grudnia 2009 Autor Napisano 29 Grudnia 2009 A no w ogóle ten part to ni przypiął czasem. To jedna z jego pierwszych blaszek ;) Ale w wylocie się nie dopatrzyłem jeszcze błędu - pewnie wyjdzie w praniu. Dzięki za info. Cytuj
stakor1 Napisano 15 Stycznia 2010 Autor Napisano 15 Stycznia 2010 Powoli dalej... Pan miał fajny hełm więc przy pomocy silikonu i distalu skopiowałem panu ten hełm. Potem wiertła, szlifierka, trochę drutów, folii aluminiowej... ...i dwa hełmy są tam gdzie miały być. Dodałem jeszcze czujniki położenia hełmu i wentylacje. Teraz tylko 'szybka' rozdzielająca pilota od działonowego i to chyba na tyle z wnętrza. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi