stakor1 Napisano 29 Grudnia 2009 Share Napisano 29 Grudnia 2009 (edytowane) Witam, Na warsztacie mam obecnie model AH-64 1/72 firmy ACADEMY. Postanowiłem użyć do tego blaszek PARTa oraz żywiczne silniki z CMK. dodatkowo postanowiłem sobie odsłonić boczny (lewy) panel elektroniki. A to pierwsze zdjęcia: Boczny panel po wycięciu i wstawieniu scianek zrobionych z karty telefonicznej: I instalacji bebchów, które zrobiłem z ramki modelu. Chyba trochę za grube druciki zastosowałem... A to panele zrobione z PARTA, kawałków plastiku, igły. fotele: Edytowane 29 Grudnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 29 Grudnia 2009 Share Napisano 29 Grudnia 2009 Fajnie tez kiedys chciałem złozyć ten model . Cześci Parta a zawłaszacza wyloty od silnika maja błędy, jeżeli to Ci nie przeszkadza to moźesz śmiało kleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 29 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2009 A no w ogóle ten part to ni przypiął czasem. To jedna z jego pierwszych blaszek ;) Ale w wylocie się nie dopatrzyłem jeszcze błędu - pewnie wyjdzie w praniu. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 15 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2010 Powoli dalej... Pan miał fajny hełm więc przy pomocy silikonu i distalu skopiowałem panu ten hełm. Potem wiertła, szlifierka, trochę drutów, folii aluminiowej... ...i dwa hełmy są tam gdzie miały być. Dodałem jeszcze czujniki położenia hełmu i wentylacje. Teraz tylko 'szybka' rozdzielająca pilota od działonowego i to chyba na tyle z wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi