HubertK Napisano 30 Grudnia 2009 Share Napisano 30 Grudnia 2009 Witam po raz ostatni w tym 2009 roku Kiedyś zabrałem się za coś takiego jak projekt "reanimacyjny" i odpicowałem Junkersa KLIK Potem zabrałem się za kolejnego pacjenta, który był leczony w czasach Lancastera wiec leczenie odwlekało się w nieskończoność. Aż do momentu w którym zorientowałem się, że w ciągu roku zrobiłem 1 model.. Wiec pośpiesznie pobawiłem się w leczenie podczas przerwy świątecznej i bilans wynosi 2 modele Przed leczeniem sytuacja wyglądała tak: A po kilku machnięciach aerkiem Kolejnym pacjentem będzie Malowany tradycyjnie Pactrami, RLM 65, 70, 71 Trochę poszalałem z cieniowaniem, wash robiłem czarną humbrolówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igi Napisano 30 Grudnia 2009 Share Napisano 30 Grudnia 2009 Piękna poprawka! A ja właśnie wywaliłem ponad 20 modeli, bo były paskudnie zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filon Napisano 31 Grudnia 2009 Share Napisano 31 Grudnia 2009 Efekt reanimacji powala na kolana. Te kilka "machnięć aerkiem" to fajna przenośnia. Wizyta w gabinecie doktora kreta (lub dota) też musiała być po drodze. Jakimi farbami malowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertK Napisano 31 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2009 Była wizyta u doktora cleanluxa Malowałem farbami z Pactry, a potem wszystko polakierowałem mattem od Gunze igi mam nadzieję, że to nie były jakieś dobre i rzadkie modele pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 31 Grudnia 2009 Share Napisano 31 Grudnia 2009 Niesamowita metamorfoza. Widać różnice epok między modelami. Naprawdę dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brabazon Napisano 31 Grudnia 2009 Share Napisano 31 Grudnia 2009 Jeden z najbrzydszych i nieforemnych samolotów świata w mistrzowskim wykonaniu. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 31 Grudnia 2009 Share Napisano 31 Grudnia 2009 Jeden z najbrzydszych i nieforemnych samolotów świata A mnie się akurat podoba :P w mistrzowskim wykonaniu 100% racji. Piękna odnowa pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi