Praetorian Napisano 30 Grudnia 2009 Share Napisano 30 Grudnia 2009 Takie tam Subaru. Wszystko z pudła, przerobiony wydech przy pomocy profili EverGreen. Lakiery samochodowe, zarówno baza jak i klar. Lakierowane pistoletem lakierniczym SATA Jet HVLP w kabinie lakierniczej SAICO. Model mojego serdecznego kolegi lakiernika- Dawida Siedlaczka. Zdjęcia mojego autorstwa. Sorry, za fotki. Właśnie uczę się robić zdjęcia stałką 50 mm :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamit Napisano 30 Grudnia 2009 Share Napisano 30 Grudnia 2009 (edytowane) Bardzo ładnie wykonany model, jedynie do czego można by się doczepić to numer startowy na prawych drzwiach - jakby przesunięty do przodu - ale może tak było w oryginale?? Edytowane 30 Grudnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 30 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2009 No i podwozie mógłby trochę zwashować. Możecie mi pomóc namówić Dawida, to zrobi washa i krawędzie przeleci suchym pędzlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michi-232 Napisano 31 Grudnia 2009 Share Napisano 31 Grudnia 2009 Jaka to skala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michuXCZ Napisano 31 Grudnia 2009 Share Napisano 31 Grudnia 2009 1:24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 31 Grudnia 2009 Share Napisano 31 Grudnia 2009 No i podwozie mógłby trochę zwashować. Możecie mi pomóc namówić Dawida, to zrobi washa i krawędzie przeleci suchym pędzlem Dobry pomysł bo jak na rajdówkę trochę za czysty , chyba że tak miało być. Poza tym bardzo dobry model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 31 Grudnia 2009 Share Napisano 31 Grudnia 2009 Na zdjeciach nic praktycznie nie widac. Porob lepsze fotki i wrzuc je do tematu. Bedzie mozna cos wiecej powiedziec!! Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 2 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2010 Mój błąd, zapomniałem napisać. Model to Tamiya, skala 1:24. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michuXCZ Napisano 2 Stycznia 2010 Share Napisano 2 Stycznia 2010 Na zdjeciach nic praktycznie nie widac. Porob lepsze fotki i wrzuc je do tematu. Bedzie mozna cos wiecej powiedziec!! Pozdrawiam!!! Kolego chyba tematy pomyliłeś bo fotki są OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi