arrtek Napisano 2 Stycznia 2010 Share Napisano 2 Stycznia 2010 Witam, jestem nowy na tym forum i chciałem spróbować swoich sił wśród bardziej zaawansowanych modelarzy więc na dobry początek daję kilka zdjęć mojego nowego Dodga Chargera RT z 1969 roku kalkomania na silniku nie wyszła najlepiej, ale postaram się jeszcze coś z tym zrobić zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 2 Stycznia 2010 Share Napisano 2 Stycznia 2010 Bardzo fajny modelik, ale są niedoróbki. Popracuj nad detalami. - Nierówne ramki w oknach, - Niedomalowany dach w tylnej części, - Nie usunąłeś paska z opon - wystarczyło je przeszlifować po bieżniku, - Widać jakąś szarą masę na łączeniu kanapa/tylna półka - chyba szpachla - Strasznie nierówno pomalowane srebrne elementy na silniku, - Nie potrafię się dopatrzeć czy pióra z wycieraczek pomalowałeś na czarno, - Lakier chyba nie był polerowany. Podobają mi się paski na kołach. Jak je malowałeś Z ręki czy jakiś szablon/kalki Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 2 Stycznia 2010 Share Napisano 2 Stycznia 2010 Witam nowego forumowicza ! Ogólnie model mi się podoba, lakier ładnie się świeci, wszystko dobrze spasowane. Jedyna rzecz do której mogę się przyczepić to ,to że te wszystkie srebrne listwy są trochę nie równo pomalowane. Pewnie malowałeś odręcznie? Mogłeś sobie zamaskować taśmą papierową. Poza tym jest dobrze Pozdrawiam. Grzesiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 2 Stycznia 2010 Share Napisano 2 Stycznia 2010 Super model i jednocześnie mega rarytas w polsce. Mi model bardzo się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arrtek Napisano 2 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2010 (edytowane) paski na oponach są kalkomanią ;) o nierównych ramkach wiem, przyznaję, trochę mi nie wyszły, spróbuję może jeszcze je dopracować (gumy na wycieraczkach są czarne, może na zdjęciu nie jest to za dobrze widoczne ;) ) Edytowane 2 Stycznia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrael Napisano 2 Stycznia 2010 Share Napisano 2 Stycznia 2010 Fajny muscle car Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 2 Stycznia 2010 Share Napisano 2 Stycznia 2010 Witaj, model ok Koledzy słusznie zauważyli małe mankamenty, a ja oprócz tego na nadkolach zauważyłem coś, co przypomina podkład (nie domalowane czy jak? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arrtek Napisano 3 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2010 myślę, że to raczej moje nierówno pomalowane chromy tak wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi