Hafes Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Hej! W przypływie weny i wolnego czasu zabrałem się ostatnio za kolejną figurkę w moim ulubionym pirackim klimacie. Zacna figurka w skali 54mm firmy Andrea Miniatures przedstawia bukaniera z ok. 1650 roku. Przerobiłem ją delikatnie pod moje widzimisię. Pierwszy raz malowałem akrylami Vallejo i jestem z nich bardzo zadowolony. Oczywiście jak to u mnie bywa figurka bardzo kolorowa bo tak lubię. Podstawka zmontowana od podstaw z balsy, listewek i innych odpadów. Woda to żel akrylowy Vallejo. Zapraszam do oglądania i komentowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jędrek Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 to jest 54mm?! ło rety! świetna robota! bardzo mi się podoba Jędrek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PKD4GA Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Tak jak Jedrek napisal! Fajny i faktycznie odstrzelony jak Calico Jack Pozdr. Pawel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hafes Posted January 3, 2010 Author Share Posted January 3, 2010 Miło mi że się podoba A co do Calico Jacka to już czeka w kolejce do zrobienia razem z Anne Bonny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek B. Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Witam. Figurka naprawdę zacna, gratuluję wykonania. Bardzo mi się podoba, chyba też pokuszę się o jakiegoś wilka morskiego. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts