Hafes Napisano 3 Stycznia 2010 Share Napisano 3 Stycznia 2010 Hej! W przypływie weny i wolnego czasu zabrałem się ostatnio za kolejną figurkę w moim ulubionym pirackim klimacie. Zacna figurka w skali 54mm firmy Andrea Miniatures przedstawia bukaniera z ok. 1650 roku. Przerobiłem ją delikatnie pod moje widzimisię. Pierwszy raz malowałem akrylami Vallejo i jestem z nich bardzo zadowolony. Oczywiście jak to u mnie bywa figurka bardzo kolorowa bo tak lubię. Podstawka zmontowana od podstaw z balsy, listewek i innych odpadów. Woda to żel akrylowy Vallejo. Zapraszam do oglądania i komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 3 Stycznia 2010 Share Napisano 3 Stycznia 2010 to jest 54mm?! ło rety! świetna robota! bardzo mi się podoba Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 3 Stycznia 2010 Share Napisano 3 Stycznia 2010 Tak jak Jedrek napisal! Fajny i faktycznie odstrzelony jak Calico Jack Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hafes Napisano 3 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2010 Miło mi że się podoba A co do Calico Jacka to już czeka w kolejce do zrobienia razem z Anne Bonny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 3 Stycznia 2010 Share Napisano 3 Stycznia 2010 Witam. Figurka naprawdę zacna, gratuluję wykonania. Bardzo mi się podoba, chyba też pokuszę się o jakiegoś wilka morskiego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi