aro275 Napisano 3 Stycznia 2010 Share Napisano 3 Stycznia 2010 Witam wszystkich jestem tutaj nowy mam na imię Arek , mam kilka sklejonych modeli , kilka nie dokończonych w skali 1:72 oto jeden z nich KW 1 z Italeri , sam model sklejało się przyjemnie ale gąsienice masakra nie chciały się przykleić i na końcu się połamały tak się teraz przedstawia czołg Mam pytanie gdzie mogę kupić jakieś zestawy gąsek w skali 1: 72 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro275 Napisano 3 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2010 Czemu mi nikt nie chce odpowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 4 Stycznia 2010 Share Napisano 4 Stycznia 2010 Oczekujesz odpowiedzi po 3 godzinach od napisania postu???? Odpowiedź na pytanie to - nigdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekmir Napisano 4 Stycznia 2010 Share Napisano 4 Stycznia 2010 Witam. Wydaje mi się że jedynym rozwiązaniem jeżeli chodzi o gąski będzie zakup fototrawionch gąsek parta. O ile takie są, bo nie jestem do koćca peien czy nasz polski producent robi gąski akurat do tego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Jastrzębski Napisano 4 Stycznia 2010 Share Napisano 4 Stycznia 2010 Do KV i pochodnych można kupić gąsienice PST, plastikowe. O ile pamiętam w krakowskim Phantomie jeszcze się jeden taki zestaw wałęsa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi