Tysiuniek Napisano 12 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2010 Zrobiłem sobie skrzynkę amunicyjną do WKM oraz pojemnik na łuski. Model otrzymał też (jeszcze nie skończone) kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 16 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2010 Trochę jeszcze podorabiałem, pozmieniałem, podmalowałem...Reszta zostanie dokończona, jak przyniesie listonosz osłonę przednią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 18 Stycznia 2010 Share Napisano 18 Stycznia 2010 Jakoś mi umknęło wcześniej, że dorzuciłeś kolejne zdjęcia do relacji. Ciekawie wygląda ten kamuflaż. Z czego robiłeś i czym malowałeś dodatkowe kierunkowskazy z tyłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 18 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2010 Niestety, kamuflaż w pewnym stopniu nie jest identyczny z oryginałem, ale jednak dokumentacja zdjęciowa była bardzo skromna...Kierunkowskazy zrobiłem z wygotowanej modeliny, pomalowałem Humbrolem 11, a następnie Pactrą 66. Ogólnie model mi sie podoba, uważam go za w miarę udany, tym bardziej, że chyba jest pierwszy...Nie widziałem jeszcze, aby ktoś zrobił tą wersję, ale może nie znalazłem w sieci...Czekam teraz na blaszki Eduarda, została jeszcze przednia osłona. Jak będzie całość, wtedy zamieszczę galerię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 18 Stycznia 2010 Share Napisano 18 Stycznia 2010 Jak będzie całość, wtedy zamieszczę galerię... No i wtedy Ci już nie odpuszczę tego zdjęcia grupowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 18 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2010 Ok, pamiętam. Chciałem go jeszcze ukończyć przed zdjęciem grupowym, tak aby była cała ósemka. Zawsze to juz jest coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 18 Stycznia 2010 Share Napisano 18 Stycznia 2010 tak aby była cała ósemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi