Yonex13 Napisano 5 Stycznia 2010 Share Napisano 5 Stycznia 2010 Witam Chciał bym przedstawić wam model wszystko tak jak napisane w tytule. Nie ma co dużo pisać, tylko napisze że plastik jest ładnej jakości, a w skład wchodzą blaszki od producenta. Malutki in-boxik i zaraz fotki z pierwszego "dorwania" się do modelu. Mam już z jednej strony cały układ napędowy razem z rolkami na gąsienice itp. z drugiej mam tylko że tak to nazwę "wózki" na koła jezdne. Koła jezdne nie są jeszcze przyklejone. Powoli zacząłem wieże ale fotek jeszcze nie mam. Teraz przedstawię to obrazkowo: Wypraski już rozpakowane Pudełeczko Malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 8 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2010 No dalszy postęp prac. Jest on mały ale jakiś tam jest. Trochę go tak na sucho złożyłem nawet fajnie wygląda. A teraz fotki. Takie fajne ciemne. No... To by było tyle jutro będzie większy postęp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Jak widać na sucho jest dobrze, a lufa będzie pod takim kątem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alford22 Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Nie jest dobrze, bo to co wewnątrz pudełka nie do końca odzwierciedla to co jest narysowane na pudełku. Przejrzyj sobie ten warsztat: http://www.forum.modelarstwo.org.pl/viewtopic.php?t=40862&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 8 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2010 No może rzeczywiście nie jest tak dobrze, ale to znów nie jest taki wielki błąd, żeby nie być zadowolonym. Zobaczę czy będę usuwał tą część czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Jak widać na sucho jest dobrze, a lufa będzie pod takim kątem? Będzie ruchoma zapewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 9 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2010 Będzie ruchoma zapewne. Tak Rafale zapewne, raczej, na pewno będzie ruchoma. A teraz mały postępik Stan na teraz jest taki: Układ napędowy z jednej i drugiej strony jest już 100% skończony. Lufa jest już przyklejona do dolnej części wieży Zaczęte są burty z obu stron. Sorki za trochę nie ostre fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 A teraz mały postępik Stan na teraz jest taki: Układ napędowy z jednej i drugiej strony jest już 100% skończony. Koła są już przyklejone do wahaczy?? Bo jeśli tak to będzie Ci się żle malowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 Koła są na polycapach i zapewne da się je ściągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 9 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2010 Tak koła są zamocowane na świetnych polycapach które można w każdym momencie zdjąć więc nie będzie żadnych kłopotów z malowaniem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi