EGONX Napisano 6 Stycznia 2010 Napisano 6 Stycznia 2010 Czołem. Chciałbym pokazać model kraza wywrotki tyle, że w małej skali. Zapraszam do oglądania. Cytuj
skwarciu21 Napisano 6 Stycznia 2010 Napisano 6 Stycznia 2010 Model robi wrażenie jak na taką skale. Bardzo fajny gdzie można takiego nabyć?? Cytuj
EGONX Napisano 6 Stycznia 2010 Autor Napisano 6 Stycznia 2010 No fajnie że się podoba .Jak chcesz nabyć taki egzemplarz to jest jeden tyle ze skrzyniowy jest na kołach szosowych , a nie na balonach. Gama sklep modelarski modele są firmy SMK. Cytuj
EGONX Napisano 8 Stycznia 2010 Autor Napisano 8 Stycznia 2010 Mam jeszcze takie duże 1:25 ,ale jeszcze nie zacząłem sklejać.Może kiedyś. Cytuj
maciek_muzzy Napisano 8 Stycznia 2010 Napisano 8 Stycznia 2010 Też mam 1:25 ale to kartonowego ;) Sprzęcik przekozacki, nie jestem zwolennikiem tej mikroskali, ale Twój "popeye" robi duże wrażenie. Cytuj
EGONX Napisano 8 Stycznia 2010 Autor Napisano 8 Stycznia 2010 Ten 1:25 jak ci się sklejało .No bo trochę roboty przy nim napewno jest. Możesz podesłać jakieś zdjęcie jestem bardzo ciekawy. Cytuj
maciek_muzzy Napisano 8 Stycznia 2010 Napisano 8 Stycznia 2010 Na razie mi się go tylko kupiło Jeżeli chodzi o kartony to jestem niestety cienki jak dupa węża, a model jest delikatnie mówiąc o ciekawej skali trudności Cytuj
Grzes Napisano 8 Stycznia 2010 Napisano 8 Stycznia 2010 Kraz jest super w każdej skali! Trochę się zareklamuję (tym którzy nie widzieli) tu powstaje nieco większy Krazik: viewtopic.php?t=14045&start=0 Cytuj
EGONX Napisano 8 Stycznia 2010 Autor Napisano 8 Stycznia 2010 Maaasz absolutną rację.Ja się zastanawiam jak to powycinać.A mam Kraza 255,Stalową Wole Ł34 no i jeszcze zakupiłem Kamaza 5511 z wywrotką. Cytuj
Partnercom Napisano 8 Stycznia 2010 Napisano 8 Stycznia 2010 Na razie mi się go tylko kupiło Jeżeli chodzi o kartony to jestem niestety cienki jak dupa węża, a model jest delikatnie mówiąc o ciekawej skali trudności Też kiedyś planuję skleić kartonowego Kraza. Jest to model firmy RENOVA, jak na tej aukcji: http://www.allegro.pl/item848313070_renova_model_nr_1_samochod_kraz_255_b_6x6.html Na stronie producenta modelu są za darmo do ściągnięcia pliki umożliwiające wydrukowanie i sklejenie przyczepki do tej ciężarówki. Różne inne elementy pozwalają na stworzenie modelu w jednej z kilku wersji. Widziałem, że niektórym modelarzom przy prowadzeniu normalnego trybu życia (praca, rodzina, modelarstwo), zajmuje to około 1,5 roku. Ale warto jak się spojrzy na efekty pracy wielu z nich. Mnóstwo jest relacji i zdjęć na rożnych forach o modelarstwie kartonowym i w samych googlach. Sam pościągałem już tego sporo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi