EGONX Napisano 6 Stycznia 2010 Share Napisano 6 Stycznia 2010 Czołem. Chciałbym pokazać model kraza wywrotki tyle, że w małej skali. Zapraszam do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 6 Stycznia 2010 Share Napisano 6 Stycznia 2010 Model robi wrażenie jak na taką skale. Bardzo fajny gdzie można takiego nabyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EGONX Napisano 6 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2010 No fajnie że się podoba .Jak chcesz nabyć taki egzemplarz to jest jeden tyle ze skrzyniowy jest na kołach szosowych , a nie na balonach. Gama sklep modelarski modele są firmy SMK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 6 Stycznia 2010 Share Napisano 6 Stycznia 2010 Faaajne maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EGONX Napisano 8 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2010 Mam jeszcze takie duże 1:25 ,ale jeszcze nie zacząłem sklejać.Może kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek_muzzy Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Też mam 1:25 ale to kartonowego ;) Sprzęcik przekozacki, nie jestem zwolennikiem tej mikroskali, ale Twój "popeye" robi duże wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EGONX Napisano 8 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2010 Ten 1:25 jak ci się sklejało .No bo trochę roboty przy nim napewno jest. Możesz podesłać jakieś zdjęcie jestem bardzo ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek_muzzy Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Na razie mi się go tylko kupiło Jeżeli chodzi o kartony to jestem niestety cienki jak dupa węża, a model jest delikatnie mówiąc o ciekawej skali trudności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Kraz jest super w każdej skali! Trochę się zareklamuję (tym którzy nie widzieli) tu powstaje nieco większy Krazik: viewtopic.php?t=14045&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EGONX Napisano 8 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2010 Maaasz absolutną rację.Ja się zastanawiam jak to powycinać.A mam Kraza 255,Stalową Wole Ł34 no i jeszcze zakupiłem Kamaza 5511 z wywrotką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Partnercom Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Na razie mi się go tylko kupiło Jeżeli chodzi o kartony to jestem niestety cienki jak dupa węża, a model jest delikatnie mówiąc o ciekawej skali trudności Też kiedyś planuję skleić kartonowego Kraza. Jest to model firmy RENOVA, jak na tej aukcji: http://www.allegro.pl/item848313070_renova_model_nr_1_samochod_kraz_255_b_6x6.html Na stronie producenta modelu są za darmo do ściągnięcia pliki umożliwiające wydrukowanie i sklejenie przyczepki do tej ciężarówki. Różne inne elementy pozwalają na stworzenie modelu w jednej z kilku wersji. Widziałem, że niektórym modelarzom przy prowadzeniu normalnego trybu życia (praca, rodzina, modelarstwo), zajmuje to około 1,5 roku. Ale warto jak się spojrzy na efekty pracy wielu z nich. Mnóstwo jest relacji i zdjęć na rożnych forach o modelarstwie kartonowym i w samych googlach. Sam pościągałem już tego sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi