Erolek Napisano 6 Stycznia 2010 Share Napisano 6 Stycznia 2010 (edytowane) Kilka fotek amerykańskiego transportera półgąsienicowego M5A1 (albo M9A1, nie przyjrzałem się dokładnie układowi wnętrza, więc niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę). Pojazd jest w prywatnych rękach w Irlandii i dość często aktywnie występuje na różych pokazach. Jak widać raj dla miłośników "usyfiania". Pozdrawiam Eryk Edytowane 6 Stycznia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 6 Stycznia 2010 Share Napisano 6 Stycznia 2010 Witam Niezłe zdjęcia. Na pewno się przydadzą Z tego co widzę to będzie raczej M5A1. Z tego co pamiętam M9A1 miał inny układ foteli z tyłu. Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erolek Napisano 6 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2010 No właśnie też mi ten rządek siedzeń bardziej na M5, niż na M9 wyglądał, ale nie siedzę w pancerce za mocno, więc wolałbym, żeby ktoś mądrzejszy potwierdził. Cieszę się, że się podobają. Niech służą. Pozdrawiam Eryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 6 Stycznia 2010 Share Napisano 6 Stycznia 2010 świetna galeria wielkie dzięki jak by ci się udało jeszcze parę fotek środka walnąć było by świetnie Ps półgąsienicówka halftrack anie półciężarówka halftruck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erolek Napisano 6 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2010 Dzięki. Już poprawione. Jakoś mi się ta nazwa - "półciężarówka" gdzieś po łbie plątała tak bez sensu. Pewnie jeszcze z czasów, kiedy nikt nie słyszał o terninie "van"... Zdjęcia wnętrza porobię, ale raczej nie w najbliższych tygodniach. Do szopy, w której halftack zimuje mam jakieś 100km, a dla kilku zdjęć nie chce mi się jechać. Pozdrawiam Eryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 6 Stycznia 2010 Share Napisano 6 Stycznia 2010 A w jakim kierunku te 100 km, bo może razem byśmy pofocili halftraka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi