Erolek Napisano 6 Stycznia 2010 Napisano 6 Stycznia 2010 (edytowane) Kilka fotek amerykańskiego transportera półgąsienicowego M5A1 (albo M9A1, nie przyjrzałem się dokładnie układowi wnętrza, więc niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę). Pojazd jest w prywatnych rękach w Irlandii i dość często aktywnie występuje na różych pokazach. Jak widać raj dla miłośników "usyfiania". Pozdrawiam Eryk Edytowane 6 Stycznia 2010 przez Gość Cytuj
bigmodel Napisano 6 Stycznia 2010 Napisano 6 Stycznia 2010 Witam Niezłe zdjęcia. Na pewno się przydadzą Z tego co widzę to będzie raczej M5A1. Z tego co pamiętam M9A1 miał inny układ foteli z tyłu. Pozdrawiam Jacek Cytuj
Erolek Napisano 6 Stycznia 2010 Autor Napisano 6 Stycznia 2010 No właśnie też mi ten rządek siedzeń bardziej na M5, niż na M9 wyglądał, ale nie siedzę w pancerce za mocno, więc wolałbym, żeby ktoś mądrzejszy potwierdził. Cieszę się, że się podobają. Niech służą. Pozdrawiam Eryk Cytuj
yoony Napisano 6 Stycznia 2010 Napisano 6 Stycznia 2010 świetna galeria wielkie dzięki jak by ci się udało jeszcze parę fotek środka walnąć było by świetnie Ps półgąsienicówka halftrack anie półciężarówka halftruck Cytuj
Erolek Napisano 6 Stycznia 2010 Autor Napisano 6 Stycznia 2010 Dzięki. Już poprawione. Jakoś mi się ta nazwa - "półciężarówka" gdzieś po łbie plątała tak bez sensu. Pewnie jeszcze z czasów, kiedy nikt nie słyszał o terninie "van"... Zdjęcia wnętrza porobię, ale raczej nie w najbliższych tygodniach. Do szopy, w której halftack zimuje mam jakieś 100km, a dla kilku zdjęć nie chce mi się jechać. Pozdrawiam Eryk Cytuj
Skoti Napisano 6 Stycznia 2010 Napisano 6 Stycznia 2010 A w jakim kierunku te 100 km, bo może razem byśmy pofocili halftraka?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi