Timi Napisano 8 Marca 2010 Autor Share Napisano 8 Marca 2010 Może i biedronka, ale ja przez biedronkę rozumiem zacieki, tzn rozmazywanie ich podłużnie. Ja robię w ten sposób że rozmywam te kropki po całości, mieszając ze sobą, pokrywając cały model. Zresztą nazwa nie ważna, każdy chyba wie o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilex7 Napisano 8 Marca 2010 Share Napisano 8 Marca 2010 Jasne, to rzeczywiście bardziej filtr, a nie biedronka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 12 Marca 2010 Autor Share Napisano 12 Marca 2010 Model miał iść do galerii dzisiaj, właściwie to fotki porobione. Przy obróbce się okazało że jednak poobdzierałem śmigło od złej krawędzi więc idzie do przemalowania. Biłem się z myślami czy je przemalować już wcześniej, bo 2 łopaty wyszły fajnie a 2 tak sobie, teraz mój dylemat się rozwiązał. Śmigło zdzierane (za radą Kamila) gąbką maczaną w metalizerze Model Mastera. Zapomniałem również ugiąć i okurzyć oponki, ale na ostatecznej galerii już będą gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 12 Marca 2010 Share Napisano 12 Marca 2010 nic więcej do dodania nie mam Pikny, naprawdę pikny, przebarwienia są mega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_iceboy Napisano 13 Marca 2010 Share Napisano 13 Marca 2010 Timi porównywałeś lufy z prawego skrzydła z lewym ? Jak nie to zrób to proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 18 Marca 2010 Autor Share Napisano 18 Marca 2010 Śmigło zmalowane, jutro obedrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 31 Marca 2010 Autor Share Napisano 31 Marca 2010 GALERIA! viewtopic.php?p=319143 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi