EGONX Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Witam ponownie.Chciałbym pokazać mój drugi model sklejony. Oglądajcie i krytykować klamota. No i teraz platforma Teraz z balastem ,konterem i platformą do hakowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scania620 Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 mi się podoba fajny model pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macmod.84 Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Bardzo fajne modele i bardzo ładnie wykonane... miło się patrzy mam tylko pytanie skąd pochodzi kontener i platforma oraz ta gustowna miotła ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EGONX Napisano 8 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2010 Kontener i platforma zrobiłem do mojej magnum jako wymienne zabudowa ,a zapakowałem na iveco. Miotła też dorobiona do utrzymania czystości na platformie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek_muzzy Napisano 11 Stycznia 2010 Share Napisano 11 Stycznia 2010 Coś chyba ściemniasz że to Twój drugi model ) Może drugi truck w 1.24 ale na pewno nie model.. Wyszedł Ci bardzo fajnie, widzę że zamontowałeś zbiornik od f12 Doczepiłbym się że orginał ma wszystkie zbiorniki powietrza w kolorze srebrnym, ale to już szczegół. Good job http://farm4.static.flickr.com/3570/3769387227_c5d0288e72.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EGONX Napisano 11 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2010 Masz rację co do zbiornika.Chciałem jeszcze większy zamontować ale się nie mieścił.Trochę odbiega od orginału Specjal no bo zawsze coś wykombinuje inaczej.No to neja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badur Napisano 13 Stycznia 2010 Share Napisano 13 Stycznia 2010 Pytanie: Co to za kabel, który idzie wkoło podpory naczepy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EGONX Napisano 13 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2010 Ten kabel to lina stalowa do wyciągania konia jak się zakopie.Jest tam jeszcze plandeka nakładana na platformę, tablice do ponadgabarytu na szerokość i inne przydatne w trasie gadżety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 13 Stycznia 2010 Share Napisano 13 Stycznia 2010 Mi się tylko nie widzą kołpaki na naczepie.Ale model piękny a szczególnie detale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EGONX Napisano 14 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2010 Kołpaki to założyłem bo koła są od modelu EMEK i nie mają felg więc taki padł wybór.Też na początku za nimi nie przepadałem ,ale się przyzwyczaiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 No to dobrze. To jest moje zdanie mogły być chociaż chrom ale pięknie to wygląda ogólnie dlatego duze piwko za zestawik. W sumie tirek ogólnie wygląda na zadbany to mógł ktoś założyć coś takiego na naczepe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EGONX Napisano 14 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2010 Chodzi ci o kontenery.Mój starszy kolega tak wozi , temu taki pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Chodziło mi o kołpaki bo jak auto jest zadbane to znaczy komuś sie chce robić i spokojnie mógłby coś takiego założyć nawet na naczepe.Bo do jakiegoś klamota dziadowskiego by nie pasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczek Napisano 30 Stycznia 2010 Share Napisano 30 Stycznia 2010 Bardzo podoba mi sie ten model wasnie zaczynam sklejac trucki . Mozecie mi podac linki ze sklepem internetowym z tymi roznymi modelami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 30 Stycznia 2010 Share Napisano 30 Stycznia 2010 Fajny sklepik http://www.mojehobby.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondi93 Napisano 30 Stycznia 2010 Share Napisano 30 Stycznia 2010 możemy, www.google.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczek Napisano 30 Stycznia 2010 Share Napisano 30 Stycznia 2010 Ok dzieki zobacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EGONX Napisano 5 Lutego 2010 Autor Share Napisano 5 Lutego 2010 Zima nie odpuszcza i czasem trzeba kopać więc łopata do śniegu też musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 5 Lutego 2010 Share Napisano 5 Lutego 2010 Łopatka fajna ale ja bym ją zamontował w innym miejscu bardziej zakrytym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EGONX Napisano 21 Lutego 2010 Autor Share Napisano 21 Lutego 2010 Trochę kombinowałem gdzie ją schować no i za kabiną znalazło się troche miejsca.Nawet nie chaczy przy skręcaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opc_tuner_95 Napisano 28 Lutego 2010 Share Napisano 28 Lutego 2010 Fajny model, ale chyba krzywo są te lampki z tyłu....no ale czepiać się nie będę, bo sam bym tego lepiej nie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morusek11 Napisano 8 Marca 2010 Share Napisano 8 Marca 2010 Model bardzo ładny i precyzyjnie wykonany. Możesz powiedzieć z czego wykonałeś te akcesoria(mam na myśli łopatę, miotłę)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EGONX Napisano 12 Marca 2010 Autor Share Napisano 12 Marca 2010 Dzięki za komentarze.A miotełka to z kawałka wykładziny czerwonej naciętej i wykałaczki. łopata to z kartonu i trzonek z wykałaczki.Jest też wiele innych opcji wykonania akcesorii ,które robią nasze modele bardziej realne.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi