pudzian30 Napisano 10 Marca 2010 Share Napisano 10 Marca 2010 Ja swoją pomalowałem na kolor aluminum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 10 Marca 2010 Share Napisano 10 Marca 2010 Czerwony bardzo fajny,swojego czasu chciałem ją na taki kolor pomalować.Koledze Mark666 proponuje czerwień w realu naczepa w kolorze czerwonym prezentuje się pięknie. Dzięki, chyba właśnie zrobię czerwoną, mam nawet samochodowy lakier VW/AUDI L Y3D 328756 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toommaszeek Napisano 10 Marca 2010 Share Napisano 10 Marca 2010 Ja swoją pomalowałem na kolor aluminum Jeżeli chodzi o kolorystykę to ta jest najładniejsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 11 Marca 2010 Autor Share Napisano 11 Marca 2010 Rzecz gustu mnie naprzykład najbardzie podoba się czerwona ,ale z racji tego że Peterk jest niebieski więc naczepa też musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 11 Marca 2010 Share Napisano 11 Marca 2010 No właśnie tu mam pytanie--- pod jakie ciągniki dedykowana jest ta naczepa? . Bo co nie podstawię ( Scania, Mercedes, Renault Magnum ) to wszystko jest niższe i nie łapie się siodła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 11 Marca 2010 Share Napisano 11 Marca 2010 A pod Mana próbowałeś?? Albo jakiś starszy model Scani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 12 Marca 2010 Share Napisano 12 Marca 2010 Mańka nie man w swojej stajni , ale wyciągnąłem wczoraj " Rainbow Trucka" i tu wszystko gra Przepraszam właściciela wątku za małe zaśmiecenie tematu , ale robimy ten sam model i stąd te pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 12 Marca 2010 Autor Share Napisano 12 Marca 2010 Spoko,ale mi podeszła pod Volvo,Scanie i dafa więc nie rozumiem czemu Ci pod Scanie nie chce podejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 12 Marca 2010 Share Napisano 12 Marca 2010 Spoko,ale mi podeszła pod Volvo,Scanie i dafa więc nie rozumiem czemu Ci pod Scanie nie chce podejść Już wiem--- średnica kół w Scanii to 42,5 mm a w naczepie 44,0 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 15 Marca 2010 Autor Share Napisano 15 Marca 2010 Koledzy pomocy. Zastanawiałem się jak zrobić numery na klapie naczepy i dopiero teraz się kapnąłem,że są też powiększone tablice (chyba naklejane). Jeśli ktoś ma wymiary takiej tablicy będę wdzięczny . Pozdrawiam Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 15 Marca 2010 Share Napisano 15 Marca 2010 Zrób szablon i namaluj. Możesz też pójść na łatwiznę i kupić sobie literki samoprzylepne, odłącz literki, cyfry czy co tam potrzebujesz od arkusza i masz gotowy szablon do malowania. O jakie tablice chodzi Ci - rejestracyjne czy ostrzegawcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 15 Marca 2010 Autor Share Napisano 15 Marca 2010 Chodzi mi o rejestracyjne, myślałem o literkach samoprzylepnych ,ale dziś widziałem zestaw,który na klapie miał zwykłą tablice tylko,że większą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 Kuba masz może schemat okablowania tej naczepy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 23 Marca 2010 Autor Share Napisano 23 Marca 2010 Nie okablowanie robiłem na podstawie rozmów z kierowcami i przenosiłem na model i wyszło nie najgorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 23 Marca 2010 Share Napisano 23 Marca 2010 Da się to jakoś narysować , bo prawie kończę a nie wiem jak poprowadzić kable Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi