tornado Napisano 27 Marca 2010 Napisano 27 Marca 2010 Witam.Wrzuciłem starą chłodnicę do kreta. Po wycięgnięciu pomalowałem ją podkładem, następnie czarnym połyskiem i w końcu na złoto Alcladem. Zeszlifowałem kratki imitujące chłodnicę i wkleiłem siatkę. ale zapomniałeś o nadlewkach na korku chłodnicy Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 31 Marca 2010 Autor Super Moderator Napisano 31 Marca 2010 Witam. ale zapomniałeś o nadlewkach na korku chłodnicy Tak zapomniałem, już poprawione. Zostało niewiele czasu do końca, a je też tego czasu za wiele nie mam. Muszę po pracy usiąść na godzinkę, by dotrwać do końca i by model znalazł się w niedzielę w galerii, zrobiłem małe kroki do przodu. Narazie przymiarka elementów. Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 3 Kwietnia 2010 Autor Super Moderator Napisano 3 Kwietnia 2010 Witam. Dwa ostatnie dni były ciężkie. Musiałem jeszcze pomalować kilka elementów by zdążyć skończyć model przed czasem. I udało się. Koła zamocowane. Chłodnica skończona. Dach i kanapa gotowe. Wydech, o którym zapomniałem, przyklejony. Korbka zgubiła mi się, więc musiałem wygonać nową. Zbiornik paliwa i kufer pomalowane. Pokrywa silnika gotowa. Ramka z szybami pomalowana na złoto. Klakson. Światła pomalowane. Chciałem wszystkim podziękować za udzielanie cennych rad i uwag. Zapraszam do Galerii Koniec Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi