tornado Napisano 27 Marca 2010 Share Napisano 27 Marca 2010 Witam.Wrzuciłem starą chłodnicę do kreta. Po wycięgnięciu pomalowałem ją podkładem, następnie czarnym połyskiem i w końcu na złoto Alcladem. Zeszlifowałem kratki imitujące chłodnicę i wkleiłem siatkę. ale zapomniałeś o nadlewkach na korku chłodnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 31 Marca 2010 Autor Super Moderator Share Napisano 31 Marca 2010 Witam. ale zapomniałeś o nadlewkach na korku chłodnicy Tak zapomniałem, już poprawione. Zostało niewiele czasu do końca, a je też tego czasu za wiele nie mam. Muszę po pracy usiąść na godzinkę, by dotrwać do końca i by model znalazł się w niedzielę w galerii, zrobiłem małe kroki do przodu. Narazie przymiarka elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 3 Kwietnia 2010 Autor Super Moderator Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Witam. Dwa ostatnie dni były ciężkie. Musiałem jeszcze pomalować kilka elementów by zdążyć skończyć model przed czasem. I udało się. Koła zamocowane. Chłodnica skończona. Dach i kanapa gotowe. Wydech, o którym zapomniałem, przyklejony. Korbka zgubiła mi się, więc musiałem wygonać nową. Zbiornik paliwa i kufer pomalowane. Pokrywa silnika gotowa. Ramka z szybami pomalowana na złoto. Klakson. Światła pomalowane. Chciałem wszystkim podziękować za udzielanie cennych rad i uwag. Zapraszam do Galerii Koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi