Drak Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 witam, jako że nie dam rady poprowadzić do końca chinooka jako modelu priorytetowego, postanowiłem ruszyć równolegle z tym modelem: niby leży u mnie od świąt ale ramki nadal nieodpakowane jeszcze nie wiem co mnie ruszy ze zmianami w przyszłości, teraz jestem pewien jedynie pustynnego malowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jachud3 Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 A może jakaś podstaweczka do niego? pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drak Posted January 13, 2010 Author Share Posted January 13, 2010 zobaczymy ile czasu i ile chęci, bo jakoś nigdy nie mogę się za tę pierwszą zabrać ale pustynia trudna chyba nie będzie, więc kto wie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Do boju, bo jest potencjał w tym pudełku! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts