Drak Napisano 13 Stycznia 2010 Share Napisano 13 Stycznia 2010 witam, jako że nie dam rady poprowadzić do końca chinooka jako modelu priorytetowego, postanowiłem ruszyć równolegle z tym modelem: niby leży u mnie od świąt ale ramki nadal nieodpakowane jeszcze nie wiem co mnie ruszy ze zmianami w przyszłości, teraz jestem pewien jedynie pustynnego malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 13 Stycznia 2010 Share Napisano 13 Stycznia 2010 A może jakaś podstaweczka do niego? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 13 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2010 zobaczymy ile czasu i ile chęci, bo jakoś nigdy nie mogę się za tę pierwszą zabrać ale pustynia trudna chyba nie będzie, więc kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 15 Stycznia 2010 Share Napisano 15 Stycznia 2010 Do boju, bo jest potencjał w tym pudełku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi