Paweł Czarnocki Napisano 8 Marca 2010 Autor Share Napisano 8 Marca 2010 Nareszcie się kolega objawił! Czekam na malowanie...... Malowanie ZTZ "się robi". Zacząłem robić polskiego BRDM i się chinolek opóźnia troszkę. Ale będę się streszczał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 10 Marca 2010 Share Napisano 10 Marca 2010 Kibicuję i czekam na malowanie. U mnie model od niedawna leży na półce i oczekuje na swoją kolej. Faktycznie jakość wyprasek robi wrażenie, tym bardziej mnie to cieszy, że przymierzałem się do tego czołgu z Trumpetera. Na moje szczęście tamten model jest chwilowo niedostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 12 Marca 2010 Share Napisano 12 Marca 2010 Jak zwykle ładna i precyzyjna robota. Odnośnie malowania pikselowego widziałem je "na żywo" na chińskim dziale przeciwpancernym na wystawie w Bytomiu (zdjęcia nie zamieszczam bo jeszcze się nie nauczyłem, może jest gdzieś w relacji z Bytomia). Moim zdaniem efekt extra, jak zauważyłem uzyskany poprzez maskowanie. Ale aby zamaskować chyba trzeba by mieć cierpliwość aniołem. Pozdrawiam i podglądam dalsze prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 12 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2010 Żeby nie było, że zaczynam model i nie kończę . Chinolek skończony. Tylko lepsze fotki porobię. Tę są takie dowodowe, że model skończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo Napisano 12 Lipca 2010 Share Napisano 12 Lipca 2010 Model już swoje odczekał ,może "mała " galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 13 Lipca 2010 Autor Share Napisano 13 Lipca 2010 Model już swoje odczekał ,może "mała " galeria Będzie , będzie. Zrobię sesję fotograficzną jak mój kolega fotograf wróci z wyjazdu. Rozstawi sprzęty i mi fachowym okiem obcyka ZTZ, BRDM-2, Warriora, Bradleya, BMP-2, i fińskiego T-55 i Leoparda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi