Paweł Czarnocki Napisano 8 Marca 2010 Autor Napisano 8 Marca 2010 Nareszcie się kolega objawił! Czekam na malowanie...... Malowanie ZTZ "się robi". Zacząłem robić polskiego BRDM i się chinolek opóźnia troszkę. Ale będę się streszczał. Cytuj
Przemek Przybulewski Napisano 10 Marca 2010 Napisano 10 Marca 2010 Kibicuję i czekam na malowanie. U mnie model od niedawna leży na półce i oczekuje na swoją kolej. Faktycznie jakość wyprasek robi wrażenie, tym bardziej mnie to cieszy, że przymierzałem się do tego czołgu z Trumpetera. Na moje szczęście tamten model jest chwilowo niedostępny. Cytuj
gajur Napisano 12 Marca 2010 Napisano 12 Marca 2010 Jak zwykle ładna i precyzyjna robota. Odnośnie malowania pikselowego widziałem je "na żywo" na chińskim dziale przeciwpancernym na wystawie w Bytomiu (zdjęcia nie zamieszczam bo jeszcze się nie nauczyłem, może jest gdzieś w relacji z Bytomia). Moim zdaniem efekt extra, jak zauważyłem uzyskany poprzez maskowanie. Ale aby zamaskować chyba trzeba by mieć cierpliwość aniołem. Pozdrawiam i podglądam dalsze prace. Cytuj
Paweł Czarnocki Napisano 12 Czerwca 2010 Autor Napisano 12 Czerwca 2010 Żeby nie było, że zaczynam model i nie kończę . Chinolek skończony. Tylko lepsze fotki porobię. Tę są takie dowodowe, że model skończony. Cytuj
jo Napisano 12 Lipca 2010 Napisano 12 Lipca 2010 Model już swoje odczekał ,może "mała " galeria Cytuj
Paweł Czarnocki Napisano 13 Lipca 2010 Autor Napisano 13 Lipca 2010 Model już swoje odczekał ,może "mała " galeria Będzie , będzie. Zrobię sesję fotograficzną jak mój kolega fotograf wróci z wyjazdu. Rozstawi sprzęty i mi fachowym okiem obcyka ZTZ, BRDM-2, Warriora, Bradleya, BMP-2, i fińskiego T-55 i Leoparda Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi