SOPOL73 Napisano 18 Stycznia 2010 Share Napisano 18 Stycznia 2010 Przedstawiam tym razem model zestawu Academy z bardzo efektownym malowaniem, miom zdaniem. Efekciarska jest szachownica lecz jak wspominam mękę podczas jej nakładania to utrwala mi się awersja do kalkomani z Academy. Model składało się przyjemnie. Kalki masakra bardzo trudne do naklejenia - dużo kombinowania. Sukces jednak jest bo szachownica jakoś wygląda a już brałem pod uwagę malowanie szachownicy. Model posiada błedy oferowane w zestawi przez producenta ( np. luki podwozia). Model jak to za czasów bez aero malowany pędzlem Pactrami. Wash, kredki grafitowe i wykałaczka z srebrną farbą zrobiły robotę. Zdjęcia z lampą aparatu i bez lampy przy sztucznym oświetleniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaił Napisano 23 Stycznia 2010 Share Napisano 23 Stycznia 2010 Nie mam zastrzezen. Bardzo sympatyczny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 25 Stycznia 2010 Share Napisano 25 Stycznia 2010 Efektownie wykonany model! Tylko chyba za bardzo blyszczacy... Jakim lakierem bezbarwnym go kryles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SOPOL73 Napisano 26 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2010 jeszcze pomyślę nad matem. Lakier to akryl czyli sido. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi