SOPOL73 Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Przedstawiam tym razem model zestawu Academy z bardzo efektownym malowaniem, miom zdaniem. Efekciarska jest szachownica lecz jak wspominam mękę podczas jej nakładania to utrwala mi się awersja do kalkomani z Academy. Model składało się przyjemnie. Kalki masakra bardzo trudne do naklejenia - dużo kombinowania. Sukces jednak jest bo szachownica jakoś wygląda a już brałem pod uwagę malowanie szachownicy. Model posiada błedy oferowane w zestawi przez producenta ( np. luki podwozia). Model jak to za czasów bez aero malowany pędzlem Pactrami. Wash, kredki grafitowe i wykałaczka z srebrną farbą zrobiły robotę. Zdjęcia z lampą aparatu i bez lampy przy sztucznym oświetleniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michaił Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 Nie mam zastrzezen. Bardzo sympatyczny model Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banny Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 Efektownie wykonany model! Tylko chyba za bardzo blyszczacy... Jakim lakierem bezbarwnym go kryles? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOPOL73 Posted January 26, 2010 Author Share Posted January 26, 2010 jeszcze pomyślę nad matem. Lakier to akryl czyli sido. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts