star200 Napisano 21 Stycznia 2010 Share Napisano 21 Stycznia 2010 Witam niestety tylko tyle zdjęć bo gdzieś zgubiłem kartę pamięci z początkiem budowy... Malowanie kabiny wykonywałem 3 razy bo białą baze miałem zbyt rozcieńczoną i się zlewała, ale na szczęście się udało. Przyznam się że już miałem go prysnąć całego na czarny mat w tych nerwach. Miłego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 21 Stycznia 2010 Share Napisano 21 Stycznia 2010 O druga T900 na forum.Piękny model ci wychodzi. Teraz jak dojdą chromy to będzie super efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 21 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2010 Nie będzie ani grama chromu wszystkie zastąpione zostaną czarnym matem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 21 Stycznia 2010 Share Napisano 21 Stycznia 2010 Ty żyjesz !! Harcorowo wygląda model , brakuje mi troszkę tych chromów, silniczek wyszedł znośnie, mogłeś postarać się o przód - wstawienie siatki w grill to nie jest duża filozofia . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 23 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2010 Oczywiście że żyję Powolne prace związane są z zimą i tym że maluję na polu... Praca też daje troche w d. dużo czasu zajmuje. Siatkę owszem wstawiłbym ale nie wiem za bardzo skąd wziąć. Takie pytanie do wszystkich czy nie ma ktoś odsprzedać jednej oponki do tego modelu? coś mnie się wydaje że zwierzaki mi ukradły albo najzwyklej w świecie zgubiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrael Napisano 23 Stycznia 2010 Share Napisano 23 Stycznia 2010 http://allegro.pl/item890357509_siatka_nierdzewna_drobna_z_drutu_0_8_2_5_mm10x18cm.html#gallery o takie siatki chodzi? na allego jest ich wiecej sa chyba drobniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Stycznia 2010 Share Napisano 23 Stycznia 2010 Nie będzie ani grama chromu wszystkie zastąpione zostaną czarnym matem :P chyba ocipiałeś Przecież w tym cały urok amerykańców, że ociekają chromem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 23 Stycznia 2010 Share Napisano 23 Stycznia 2010 Nie będzie ani grama chromu wszystkie zastąpione zostaną czarnym matem :P chyba ocipiałeś Przecież w tym cały urok amerykańców, że ociekają chromem. Dokładnie tak .W sumie każdy buduje jak mu się podoba ale to . Ja proponuje kup dużo alcada i do roboty.Zobacz sobie do mojej relacji z budowy tego modelu to zobaczysz jaki to daje urok. W tej wersji jest on jeszcze większy przez ten spory zderzak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 23 Stycznia 2010 Share Napisano 23 Stycznia 2010 Dla mnie też yankes bez chociaż pochromowanych baków to tak jakoś bez jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 23 Stycznia 2010 Share Napisano 23 Stycznia 2010 Każde Amerykańce ociekają chromem, a tu, mamy coś zupełnie odmiennego, egzotyczny amerykaniec - mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 23 Stycznia 2010 Super Moderator Share Napisano 23 Stycznia 2010 Witam. Oj chyba nie każdy ocieka chromem. No ale to chyba jest taki jeden na milion. Chromu jest na nim minimalnie. Zdjecie z internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 23 Stycznia 2010 Share Napisano 23 Stycznia 2010 Ale to jest jakiś show truck. Wygląda super, mój następny amerykaniec będzie do niego upodobniony. Mimo tego ten kenworth bez chromów mi się nie za bardzo podoba.Ale to sprawa kolegi nie każdemu musi się podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Stycznia 2010 Share Napisano 23 Stycznia 2010 Ale to jest jakiś show truck. To nie żaden show-truck, to styl życia - Ci kierowcy wożą dom ze sobą A poza tym, jest to normalny ciągnik do tyrania z naczepami... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 25 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2010 Mała aktualizacja zdjęć Na szczęście opona się znalazła... leżała pod łóżkiem troszkę ugryziona ale jest na wewnętrznej części bliźniaka Miłego oglądania. Niestety jeden wieszak od lustra brakował w wyprasce więc zrobiłem nowy może nie jest idealny ale po pomalowaniu nie widać różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 26 Stycznia 2010 Share Napisano 26 Stycznia 2010 Podoba mi się , taki mroczny styl , ale jednak ten grill... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 26 Stycznia 2010 Share Napisano 26 Stycznia 2010 Również mi się podoba Zawsze coś nowego w gąszczu chromów i ogółem jankeskiego stylu Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 26 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2010 Okej skoro gril jest do D. to go zrobię z siatki poszukam w Krakowie po modelarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi