wielkamucha Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 Bardzo fajny modelik, pomysł i wykonanie - na medal. No a te napisy "DANGER KEEP AWAY" przy wylotach z silnika - bardzo smakowite. wielkamucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klaymen Napisano 8 Marca 2010 Autor Share Napisano 8 Marca 2010 Prace przy czołgu trochę zwolniły, ale znów powinny nabrać tempa. Zrobiłem wash, albo filtr -w każdym razie pomalowałem całość farbą artystyczną rozcieńczoną w terpentynie, poczekałem aż trochę podeschnie i wytarłem tak żeby zostało w zagłębieniach. Teraz zostało malowanie bezbarwnym matem, malowanie kilku szczegółów i poskładanie wszystkiego do kupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klaymen Napisano 19 Marca 2010 Autor Share Napisano 19 Marca 2010 Abrams już gotowy . Od ostatniego razu przybyło kilka szczegółów: generatory antygrawitacji z przodu, dokleiłem karabiny na wieży, pas amunicji i anteny. Kilka szczegółów zostało pomalowanych (np. lampy, wyrzutnie granatów). Właściwą galerię końcową zrobię po wykonaniu podstawki ,na razie sam czołg: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 19 Marca 2010 Share Napisano 19 Marca 2010 Witaj, tak sobie podpatruje ten watek i naprawde super to wyglada. Bardzo fajnie wszystko sie zgrywa w calosci pomijajac fakt iz to SCI-Fi to wyglada wszystko bardzo realnie. Jedyna sprawa dyskusyjna to oczywiscie obicia,, ale to kwestia gustu a o nich sie oczywiscie nie dyskutuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 A najbardziej podoba mi się cieniowanie Po prostu nie mogę się napatrzeć, w szczególności na fartuchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klaymen Napisano 22 Marca 2010 Autor Share Napisano 22 Marca 2010 Abrams nareszcie gotowy . Galerię można zobaczyć tutaj. Dziękuję wszystkim oglądającym i komentującym moją relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi