Abominus Napisano 22 Stycznia 2010 Share Napisano 22 Stycznia 2010 Witam! Trochę nerwów straciłem przy tym rusku. Wiem, że jest trochę minusów ale nie chce mi się jakoś komentować tego modelu bo mam go już dość hehe. Pe-2 z 205go Pułku Bombowego, Rosja 1943 jeszcze przed brudzeniem dolnych powierzchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 22 Stycznia 2010 Share Napisano 22 Stycznia 2010 Ładny modelik choć w porównaniu z górą spód strasznie sterylny. Jaką farbą malowałeś górę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 22 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2010 Ładny modelik choć w porównaniu z górą spód strasznie sterylny.Jaką farbą malowałeś górę? Aktualnie spód jest już też po eksploatacji a góra modelu malowana Pactrą nr. A110 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 22 Stycznia 2010 Share Napisano 22 Stycznia 2010 Malowanie góry wygląda, mimo chyba prześwietlonych zdjęć bardzo fajnie, co do dołu, to hanadam raczej trafił w sedno. Zrób kilka nowych fotek, bo model jest wart lepszego pokazania. Gratuluję udanego modelu Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 22 Stycznia 2010 Share Napisano 22 Stycznia 2010 góra modelu malowana Pactrą nr. A110 Wymieszaną z piaskiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spitfire Napisano 22 Stycznia 2010 Share Napisano 22 Stycznia 2010 Modelik bardzo przyjemny, posiadam ten sam model, lecz nie co inne malowanie, a scislej rzecz biorąc takie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brabazon Napisano 23 Stycznia 2010 Share Napisano 23 Stycznia 2010 góra modelu malowana Pactrą nr. A110 Wymieszaną z piaskiem? lepiej popatrz na swoje "twory" zanim zaczniesz oceniać innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 23 Stycznia 2010 Share Napisano 23 Stycznia 2010 skwercio, kpienie z pracy innych nie należy do elementów dobrego wychowania. Jeśli chciałeś wyrazić opinię, to rób to proszę w sposób konstruktywny. Twój komentarz nic nie wniósł do tego wątku. Następnym razem zastanów się nad tym co piszesz i jak to może być odebrane. Abominus, po pierwsze zmień tło, bo te gwiazdki rozwalają Po drugie więcej światła lub dłuższy czas naświetlania (i tu się kłania statyw). Zdjęcia robione komórką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 23 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2010 Tło to czysty przypadek, po prostu robiłem fotki w pomieszczeniu gdzie było więcej dziennego światła. Zdjęcia robione aparatem, którego możliwości jeszcze dokładnie nie rozpracowałem. Do tego proszę zauważyć iż fotki na przemian pstrykane są z fleszem i bez flesza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 23 Stycznia 2010 Share Napisano 23 Stycznia 2010 Myślę , że skwerciowi chodziło o odcień tej pactry - też mnie zaskoczył ten nr bo mam w domu A110 i jest niebieskoszara a ta na peszce faktycznie ni to piasek ni khaki.... dziwnie jakoś... ale to może wina oswietlenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 23 Stycznia 2010 Share Napisano 23 Stycznia 2010 No to wiemy, że niedopowiedzenie może wywołać nieporozumienie. Dla mnie to brzmiało jak krytyka faktury farby, a nie jej odcienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 23 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2010 Naturalne oświetlenie było nędzne i pewno dlatego taki efekt na fotkach wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi