kubisz Napisano 26 Stycznia 2010 Share Napisano 26 Stycznia 2010 (edytowane) Ponieważ nie samymi Hummerami człowiek żyje, zdarza mi się zainteresować informacjami o innych pojazdach. Jak donosi ARMORAMA, Miniman Factory planuje wypuścić takie oto żywiczne autka: Czyli: MMF35010 KrAZ-255b Russian Heavy Truck MMF35011 UAZ-452 Russian Light Truck Edytowane 26 Stycznia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 26 Stycznia 2010 Share Napisano 26 Stycznia 2010 No ten Krazik to bylaby rewelacja, ale cena pewnie zabije skoro bedzie z zywicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 26 Stycznia 2010 Share Napisano 26 Stycznia 2010 wow , jak cena w miare zakupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 26 Stycznia 2010 Share Napisano 26 Stycznia 2010 Krazik to byłoby moje marzenie. Ale na tym się skończy patrząc na ich ceny, a nawet na cenę UAZ-452 wynoszącą 76.00(TUTAJ), jestem pewien, że będzie on kosztował ponad 150€ Szkoda, bo temacik na Wojsko Polskie całkiem ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi