Skoti Napisano 8 Maja 2010 Share Napisano 8 Maja 2010 Ferdynandy były i we Włoszech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 8 Maja 2010 Share Napisano 8 Maja 2010 Rafale! Mam małą sugestię. Skoro pojazd jedzie po trawce, to możesz trochę błota na gąskach i podwoziu wymieszać z przemieloną trawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 20 Maja 2010 Autor Share Napisano 20 Maja 2010 Mierzu, słuszna uwaga. Etap którego nie wrzuciłem(zapomniałem) - dodanie kolejnej warstwy błota na dolne partie i przód, następnie to pokolorowałem, zająłem się także podstawką. Pomalowałem glebę i trawkę. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 20 Maja 2010 Share Napisano 20 Maja 2010 Ferdynandy były i we Włoszech. Tylko, że to jest Elefant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 20 Maja 2010 Share Napisano 20 Maja 2010 Ferdynandy były i we Włoszech. Tylko, że to jest Elefant. Radek, Skoti ma poniekąd rację. Pierwsza gotowa partia z pośród remontowanych kurskich niedobitków trafiła do Włoch pod koniec lutego. A nazwa zmieniła się oficjalnie dopiero 1 maja. Czyli jednak były Ferdki zawitały do słonecznej Italii A tak poważnie to proponuję na zgodę. Rafał ten Twój słoń jest jedną z przyczyn ożywionych prac nad moim PS. mądrzę się ale akurat właśnie dziś przeglądałem kwity na to żelastwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 21 Maja 2010 Autor Share Napisano 21 Maja 2010 Kruszyć kopii pewnie nie będą ;) Dyskusja adekwatna do tematu, miejsce jej jak najbardziej zasadne. Rafał,podglądam. . Zaczynam ustawiać figurki: p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 21 Maja 2010 Share Napisano 21 Maja 2010 No o tym rozjechaniu czasowym modernizacji i nazewnictwa nie wiedziałem, co nie zmienia faktu, że pod Kurskiem delikwenta być nie mogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi