slawek632 Napisano 9 Stycznia 2007 Share Napisano 9 Stycznia 2007 modelarska plaza nudystow milego podgladania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesznek Napisano 9 Stycznia 2007 Share Napisano 9 Stycznia 2007 Całkiem przyjemna plaża. Gratuluję pomysłu i wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 9 Stycznia 2007 Share Napisano 9 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Stycznia 2007 Share Napisano 9 Stycznia 2007 Piękne maszynki jestem po projekcji filmu „Flyboys” co sprawiło że zaczęły mi się podobać samoloty z drewna i płótna. I sam myślę o zrobieniu jakiegoś 'latadła" z I W.Ś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 9 Stycznia 2007 Share Napisano 9 Stycznia 2007 Super. Powiedz mnie tylko czy ten szkielecik to jakis zestaw czy pełen scratch?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szkp Napisano 9 Stycznia 2007 Share Napisano 9 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 9 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2007 szkielecik to zestaw eduarda nie wiem czy jest jeszcze do dostania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian_anna Napisano 11 Stycznia 2007 Share Napisano 11 Stycznia 2007 Śliczne maleństwo, pewnie spodoba się mojej Annie. Czasami można spotkać na allegro... ale tylko czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J35 Napisano 18 Stycznia 2007 Share Napisano 18 Stycznia 2007 Jest piękny Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sniper Napisano 18 Stycznia 2007 Share Napisano 18 Stycznia 2007 Super sprawa,widziałem takiego na żywca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 6 Grudnia 2007 Share Napisano 6 Grudnia 2007 Rewelacja, wspaniała robota!!!świetna sklejka!!!Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrgie Napisano 7 Grudnia 2007 Share Napisano 7 Grudnia 2007 Piękna maszyna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertK Napisano 7 Grudnia 2007 Share Napisano 7 Grudnia 2007 Po prostu cudo, gratuluję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 8 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2007 Dzieki male jest zawsze ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmm5 Napisano 8 Grudnia 2007 Share Napisano 8 Grudnia 2007 BRAWO -sam mam zestaw srip-down edka ,czeka w kolejce ,w ogóle to będą stały obok siebie 1;288 Base 1;72 stirip-down Eduard ,1;48 Dragon ,może jeszcze 1;32 roden ,szukam tylko fokkerka w 1;144- oba modele bardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 10 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2007 To bedziesz ojcem sporej rodzinki Fokerkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi