bolek17 Napisano 5 Lutego 2010 Share Napisano 5 Lutego 2010 Mam problem zrobiłem zimowego Shermana dół mi wyszedł chyba fajnie,no ale co z górą potrzebuje jakiś pomysł na jego "upiększenie" mam namyśli jaką rdze lub odrapani,przypiaszczenie jeżeli ktoś wie jak to zrobić to proszę o rade jak to wykonać ,jestem modelarzem który siedzi w tym 3 lata ale nie zgłębiłem wszystkich technik modelarstwa. A i czy da radę jakoś zrobić to domowymi sposobami, na warsztacie mam też: Suche pigmenty Vallejo,czy da rade jakoś to wykorzystać,do zrobienia rdzy,piachu. I jeszcze jedna rzecz posiadam produkt MIG-A Standard rust effects czy ktoś wie jak to się używa? Proszę o podpowiedzi O zdjęcia proszę nie pisać na obecną chwile nie mam możliwosć ich zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 5 Lutego 2010 Share Napisano 5 Lutego 2010 A możesz powiedzieć po co zaśmiecasz dział konkursowy skoro nie bierzesz w konkursie udziału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 6 Lutego 2010 Share Napisano 6 Lutego 2010 o matko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek17 Napisano 6 Lutego 2010 Autor Share Napisano 6 Lutego 2010 sorry za pomyłkę w złym dziale wstawiłem temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi