bolek17 Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Mam problem zrobiłem zimowego Shermana dół mi wyszedł chyba fajnie,no ale co z górą potrzebuje jakiś pomysł na jego "upiększenie" mam namyśli jaką rdze lub odrapani,przypiaszczenie jeżeli ktoś wie jak to zrobić to proszę o rade jak to wykonać ,jestem modelarzem który siedzi w tym 3 lata ale nie zgłębiłem wszystkich technik modelarstwa. A i czy da radę jakoś zrobić to domowymi sposobami, na warsztacie mam też: Suche pigmenty Vallejo,czy da rade jakoś to wykorzystać,do zrobienia rdzy,piachu. I jeszcze jedna rzecz posiadam produkt MIG-A Standard rust effects czy ktoś wie jak to się używa? Proszę o podpowiedzi O zdjęcia proszę nie pisać na obecną chwile nie mam możliwosć ich zrobienia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer4 Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 A możesz powiedzieć po co zaśmiecasz dział konkursowy skoro nie bierzesz w konkursie udziału? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dweler Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 o matko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolek17 Posted February 6, 2010 Author Share Posted February 6, 2010 sorry za pomyłkę w złym dziale wstawiłem temat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts