Spitfire Napisano 6 Lutego 2010 Share Napisano 6 Lutego 2010 Odkopałem starego spita, to mój pierwszy model w zyciu, jaki sklejałem x lat temu.... Po przez takie eksperymenty doszedłem do całkiem udanych moich innych modeli Model malowany pędzlem zwykłym odrecznie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spitfire Napisano 6 Lutego 2010 Autor Share Napisano 6 Lutego 2010 Zgadza się, kiedy pomalowałem podwozie chciałem wyrównać nierównosci nozykiem budowlanym no i "jakoś" połamało mi się :( dlatego musiałem skompletować i zmniejszyc na wysokosc podwozie od hurracana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 6 Lutego 2010 Share Napisano 6 Lutego 2010 Na pewno dobrze dobrałes osłony na koła? Chowają się obracając o 180 stopni wokół własnej osi i wtedy pod skrzydło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spitfire Napisano 6 Lutego 2010 Autor Share Napisano 6 Lutego 2010 Właśnie zle są dobrane nie pasują do otworów, ale nic wtedy innego nie mialem z czasci na zbyciu , za jakiś czas zajmę sie nim odnowie nowy kamuflarz Aero nowe osłonki na koła i kalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spitfire Napisano 6 Lutego 2010 Autor Share Napisano 6 Lutego 2010 już zamówiłem taki sam model z ACADEMY, także będzie o niebo lepiej niz ten z przed 4 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kościan Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Hmm ... Ja dziś skleiłem swój pierwszy model . Zakupiłem sobie MiG'a 29 Italeri 1/78 i twój wyszedł o niebo lepiej , i teraz nie wiem czy wrzucić na forum ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messershmitt1996 Napisano 7 Sierpnia 2010 Share Napisano 7 Sierpnia 2010 Raczej nie wrzucaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GanGREEN Napisano 7 Sierpnia 2010 Share Napisano 7 Sierpnia 2010 Prawie każdy ma schowane głęboko takie swoje "pierwsze kroki" w budowie modeli,nie każdy ma chęć/odwagę je pokazać.Co do samego modelu,też bym się skłaniał ku temu,aby pozostawić go w formie takiej jakiej został sklejony/pomalowany.Czasem wywoła uśmiech,czasem zmotywuje do uzyskania lepszych efektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 7 Sierpnia 2010 Share Napisano 7 Sierpnia 2010 Zawsze można sobie popatrzeć na ile nasz warsztat poszedł do przodu po kilku latach Też miałem kiedyś takiego spita, ale był z polskimi szachownicami i z trzema łopatami żeby do wcześniejszych wersji był podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi